Kisserup Shelterplads
April 2024
m
t
o
t
f
l
s
14
15
16
17
18
= Fri   
= Ledige pladser
= Optaget
Booking af overnatning Vælg dato

Dagsophold
Du skal være logget ind for at kunne reservere shelterpladser. Log ind via menuen i øverste højre hjørne
Shelterplads
Bålplads, Rasteplads

Nu kan du overnatte i et arkitekt-shelter med form af en skibsstævn, opført med støtte af Isabelle-fonden.

Alle er velkomne til at besøge shelterpladsen, hvor der udover sheltere er bålplads og madpakkehus, samt spændende historier og billeder fra lokalområdet.

Overnatning i shelterne kan bookes gratis. Shelterpladsens er tilknyttet foreningen Vores Sted Kisserup, som vedligeholder og udvikler shelterpladsen, og bruger den i deres arrangementer og kurser.

MERE OM SHELTERNE

I de nye sheltere er der plads til hele familien. Oplevelsen inde i shelterne adskiller sig markant fra det traditionelle shelter:

- Rummet er ukorrent og huleagtigt ligesom en tippi

- I den smalle ende, kan man stå op, og tage sine bukser på

- I siderne er der placeret låger i gulvhøjde, som kan lukkes, så man kan få en afskærmet og privat overnatning - i det fri.

- Lågerne kan åbnes helt og halvt op, så det er muligt for at ligge inde med udsyn direkte til naturen og stjernehimmelen

- Lågerne indbyder desuden til leg og sikrer samtidig, at man kan skærme af fra bålrøg, regn og vind så sæsonen rækker hele året med en god sovepose.

Shelteret giver mulighed for både fællesskab og privatliv. I den brede ende, som er vendt mod bålpladsen, er der monteret en skibsbænk med plads til fem siddende eller til madlavning. Bænkene kan klappes op, så man kan se til bålet inde fra shelteret.

Det arkitekttegnede shelter er opført af Nationalparken i samarbejde med bostedet Hjortemarksgård der ejer området, og Vores Sted Kisserup som vedligeholder pladsen. Shelteret er betalt af Isabella-fonden.


: Malene Bendix / Nationalpark Skjoldungernes Land 26-09-23
 
Brænde
Brænde skal selv medbringes. Der må ikke samles brænde ind ved shelteret.
Kisserup Shelterplads