Jeg har læst og accepteret bookings- og opholdsregler for shelterpladsen. Jeg er indforstået med, at jeg kan blive kontaktet på emailadressen eller telefonen i forbindelse med mit ophold på shelterpladsen.

 

BOOKINGS- OG OPHOLDSREGLER

 

1) Booking giver fortrinsret

Vil du overnatte i en shelter, kan du booke den på forhånd. Shelterpladserne kan frit benyttes, men hvis der kommer gæster, som har booket shelteren, har de fortrinsret til pladsen. Det er et krav, at bookingbekræftelsen skal kunne fremvises på stedet.

2) Overnatning og opsætning af telte

Der må overnættes i op til to nætter i træk. Det er muligt at sætte enkelte telte op på shelterpladsen.

3) Hensyn til omgivelserne og til hinanden

Vis hensyn til den omkringliggende dyre- og planteliv samt lokalsamfund. Vær indstillet på, at der deles om shelterpladsen med andre. Vis hensyn og vær tolerante over for hinanden.

4) Bål

Bål må kun tændes på bålpladsen eller grillpladsen. I har selv ansvaret for forsvarlig brug af åben ild. Det er vigtigt, at alle flammer og gløder er helt slukkede, inden I forlader pladsen.

5) Oprydning på pladsen

Hold shelterpladsen i pæn og ryddet stand - ligesom I vil modtage den. Tag Jeres affald med, når I forlader pladsen eller benyt et evt. opstillet affaldsstativ. I må ikke grave affald ned.

6) Hold shelteren ren

Tag din sko af inden du går ind shelteren. Hvis der en kost eller børst i shelteren, fej den og efterlad shelteren ren og pæn til næste hold.

7) Støj

Vis generelt hensyn til naturen og til hinanden. Vær derfor ikke støjende og vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at benytte radioer, højtalere, musikinstrumenter og lignende på støjende måde.

8) Hunde

Hunde skal overalt holdes i snor.